En virksomhed i rivende udvikling

 

Vores brands

Som en del af JBS Textile Group, Skandinaviens største og førende producent af undertøj, er vores to brands, Marathon og Olympia, i dag stærkt positioneret på markedet for herreundertøj. Denne position er først og fremmest baseret på know-how, innovation, kvalitet og sidst men ikke mindst perfekt pasform. Disse fokusområder er grundpillen i alt hvad vi laver, hvilket også afspejles i arbejdet med vores øvrige brands, nemlig SMÅrollinger, Mads Christensen og Oliver Bjerrehuus.

 

Marathon & Olympia

Marathon er skabt til den kræsende forbruger, som har en skarp næse for design og kvalitet, også når det gælder valget af undertøj. Marathon Mens underwear består af den farverige serie, Colorful, en microfiber-serie og en bomulds-serie, der fås i både et klassisk og et noget mere farverigt design. Olympia er klassisk undertøj til forbrugeren, der fokuserer på kvalitet og komfort.

 

De nye

Siden 1989, hvor JBS Textile Group opkøbte Olympia & Marathon, har der været fart over feltet, og flere nye brands er kommet til. Det startede i 2009 med lanceringen af Mads Christensen-strømperne, der
blev en stor succes, og som til stadighed er en bestseller. Siden da er sortimentet kommet til også at omfatte undertøj, skjorter, chinos, habitjakker, slips mm.

I 2011 startede vi SMÅrollinger, som producerer kvalitetsundertøj rettet mod børn fra 0 til 3 år, da vi havde et ønske om også at dække dette segment. SMÅrollinger består af alt fra trusser til bodies og elefanthuer.

Sidste skud på stammen er en helt ny serie, Marathon Sportswear, som bliver lanceret i efteråret 2014. Den nye kollektiontion kommer i første omgang til at bestå af baselayer og halsrør til både mænd, kvinder, børn og unge.

 

Vi sælger kvalitet

Fælles for vores brands er, at hver eneste style er produceret i den bedste kvalitet til den bedste pris. Samtidig er udskæring, farvning og syning baseret på topkvalitet, hvilket tillader os at tilbyde 2 års garanti på alle vores produkter.

Olympia / Marathon · Bornholmsvej 1 · DK-7400 Herning · Phone: +45 97 12 40 00