JBS Textile Group er en familieejet, dansk undertøjsvirksomhed, der har hovedsæde på Bornholmsvej 1 i Herning. Virksomheden har været det mest genkendte og innovative undertøjsbrand i Danmark gennem årtier og har en kendskabsgrad på intet mindre end 90%!

 

JBS Textile Group er en visionær og finansiel sund koncern, hvilket skinner igennem alt hvad vi foretager os. Virksomheden repræsenteres af mere end 300 dedikerede ansatte, som alle brænder for at gøre en forskel, og med 13 velkendte undertøjs- og strømpebrands, eksport til flere nordeuropæiske markeder, samt supermoderne produktions-faciliteter på egen fabrik i Litauen, har vi skabt en virksomhed, hvor vi, ved at kontrollere alle forsyningskædens faser, er i stand til at tilbyde kvalitetsprodukter til en lang række forskellige markeder.

 

 

Endnu en fordel er, at JBS åbnede Danmarks største undertøjsbutik for mænd i hjertet af Københavns forretningsliv i 2002. Butikken giver os muligheden for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig på markedet.

 

Undertøj til tiden – i mere end én forstand

Én af de styrker, der karakteriserer JBS koncernen er vores effektive logistik. Alle vores produkter er altid på lager, og ordrer bliver pakket og sendt samme dag som de bliver modtaget.

 

Hvis du dertil lægger vores omfattende salgspakker, der kan indeholde alt fra komplette shop-in-shop løsninger til butiksinteriør, displays, kataloger, reklamer events osv., så har du en attraktiv samarbejdspartner med internationalt format.

Olympia / Marathon · Bornholmsvej 1 · DK-7400 Herning · Phone: +45 97 12 40 00