Marathon & Olympias historie

 

1916 – året hvor det hele startede

Historien om Marathon & Olympia går hele vejen tilbage til 1916, da virksomheden Olympia Marathon blev stiftet i Ikast, Danmark. I 1989 blev virksomheden solgt til den familieejede undertøjsproducent JBS, som har været det bedst kendte og mest innovative undertøjsbrand i Danmark gennem årtier, med en kendskabsgrad på hele 90 procent!

 

2009-2012 – Årene hvor hele tre nye brands kom til verden

I 2009 indgik Marathon & Olympia et samarbejde med hele Danmarks blærerøv nummer ét, Mads Christensen. Det startede med en serie af farverige strømper, men har siden udviklet sig til også at omfatte undertøj, slips, skjorter, chinos, blazere og meget mere.

Siden fulgte SMÅrollinger i 2011, som gjorde, at vi nu var i stand til at tilbyde kvalitetsundertøj til børn i alderen 0-3 år – et segment som vi ikke tidligere havde dækket. Sidste skud på stammen er en helt ny serie, Marathon Sportswear, som består af baselayer og halsrør til både mænd, kvinder og børn.

En del af JBS Textile Group

I dag fungerer Marathon & Olympia, SMÅrollinger, Mads Christensen og Marathon Sportswear alle som stærke brands i en visionær og finansiel sund koncern med 300 dedikerede ansatte, 13 kendte undertøjs- og strømpebrands, eksport til en række nordeuropæiske eksportmarkeder, samt supermoderne produktionsfaciliteter på egen fabrik i Litauen.

 

Video:

Olympia / Marathon · Bornholmsvej 1 · DK-7400 Herning · Phone: +45 97 12 40 00